Formel 1 – en fantastisk upplevelse

Om du har möjligheten att åka iväg för att se Formel 1 live så ska du naturligtvis ta den chansen. Det är en fantastisk upplevelse om man gillar motorsport. Det finns ett flertal ställer runt om i Europa som man kan välja på om man vill åka iväg för att se på Formel 1.

För att göra det enkelt för sig så kan man gå in hos GO Sport Travel för att se utbudet av tävlingar som kommer framöver. Leta upp någon passande och boka din Formel 1 resa redan idag. Kanske du vill uppleva klassiska Monza banan eller till Barcelona och Circuit de Barcelona-Catalunya som är även den en klassisk bana för Formel 1. Det finns en hel del resmål för den som är sugen på att uppleva motorsport när det är som bäst.

Så klart så kan ni få tid för annat medans ni besöker någon av de platser som man kör Formel 1. Det kan nog hinnas med en del turistande också och shopping för den som är sugen på det. Så klart så är det ju Formel 1 som är det som hägrar mest och det går att boka allt från ståplats och enbart inträdesbiljett. Kanske väljer ni sittplats eller varför inte VIP-biljett där både mat och dryck ingår i svit och ni får tillgång till depåområdet. Valmöjligheterna är många.

Bookmark the permalink.